O NAS – Sanitetni reševalni prevozi Nedeljko

Smo prvi izvajalec s koncesijo v Pomurju, katerega glavna dejavnost so nenujni medicinski prevozi bolnikov od doma do vseh zdravstvenih ustanov po Sloveniji.

Razpolagamo z novim voznim parkom vozil, ki so udobna, klimatizirana in opremljena za prevoz bolnikov.

Prevoze izvajamo od doma do bolnišnice in nazaj domov. Točnost in kvaliteta uslug sta v zadovoljstvo vseh nas, ki se srečujemo.

Odličen voznik, zdravstveni tehnik z delovnimi izkušnjami vam pomaga na vašem domu v avtomobil, da se udobno namestite. Ko ste prepeljani do bolnišnice, v kateri ste naročeni na kontrolni pregled ali terapijo, vam pomagamo pri ureditvi dokumentacije na sprejemnem okencu, vas pospremimo do sprejemne ambulante vašega pregleda ali terapije, skratka ves čas smo ob vas.
Prednost naše usluge prevozov bolnikov je v tem, da vedno ponudimo prost sedež v avtomobilu za spremstvo najbližje osebe oziroma družinskega člana.

ZANIMIVO

Vsak zavarovanec ima pravico do prevoza v zdravstveno ustanovo na kontrolni pregled ali zdravljenje. Vaš izbrani osebni zdravnik vam izda dokument “NALOG ZA PREVOZ”, vi kot stranka-bolnik pokličete nas na tel. številko 041 800 091 ali 051 610 091 ali 02-588 17 38, da uskladimo termin-čas odhoda in to je vse glede skrbi za prevoz.

Priporočamo, da nas obvestite o prevozu takoj, ko imate določen datum in uro kontrolnega pregleda ali terapije.

Pred prevozom imejte potrjeno kartico zdravstvenega zavarovanja in veljaven Nalog za prevoz, izdan s strani vašega izbranega zdravnika.

STROŠKI PREVOZA

V kolikor si pridobite “Nalog za prevoz”, vse stroške prevozov vašega zdravljenja krije zdravstvena zavarovalnica, pri kateri imate sklenjeno dodatno zavarovanje.

Prevoze opravljamo tudi samoplačniško, oziroma upoštevamo vsako vašo željo, ki je za nas dragocenega pomena.